Closed Procedure

Unfortunately, this job vacancy procedure is closed.

The job offer and its original URL you are looking for is no longer valid, because the procedure is closed. So unfortunately, you cannot apply for this job. We kindly invite you to check the current recruitment procedures for vacant jobs.

Career Management

Call us at +31-70-3227630 or send an email to cv@courtesymasters.com should you need any assistance, also regarding to personal hospitality career management or consultancy.

Keukenmanager (Boutique Hotel)

Published by Mrs. Larissa Zwart at
Closed procedure hospitality job vacancy assignment by CourtesyMasters

Welke Chef of Keukenmanager heeft interesse in een nieuwe, zeer inspirerende omgeving op een van de Waddeneilanden? Met een leuk nieuw team ga je werken aan een vernieuwend en ambitieus plan om binnen drie jaar iets unieks neer te zetten. Zoek je met je gezin een nieuw huis, in de natuur en/of aan lange brede stranden? Je wilt een nieuwe werkomgeving, waar je wordt gewaardeerd vanwege je management- en organisatorische kwaliteiten, dan is dit dé plek!

Not fluent in the Dutch language yet, but excellent in English? No problem, the team will also be happy to work with you in English!

Job Description

De kerntaak van de Keukenmanager is het meewerkend aansturen van het keukenteam. Je bent verantwoordelijk voor alle gerechten die geserveerd worden, het onderhoud en het voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen binnen de keuken. Met enthousiasme begeleid en train je jouw team, maak je de roosters, en zorg je voor het aanleveren van de bestaande voorraad aan de administratie. Last but not least; je denkt mee en levert input voor de verdere ontwikkeling van nieuwe menu’s.

Responsibilities

In deze functie rapporteer je aan – en werk je nauw samen met de Operationeel Manager. Er is een wekelijks overleg en daarnaast een goede samenwerking met directie en alle stafleden . Jouw belangrijkste doelstellingen liggen op het gebied van:

  • Kwaliteit & consistentie
  • Loonkosten / productiviteit
  • Ontwikkeling medewerkers
  • Naleving, verder implementeren van de procedures zoals omschreven in de bedrijfshandleiding

Comments are closed.

 
Top