Closed Procedure

Unfortunately, this job vacancy procedure is closed.

The job offer and its original URL you are looking for is no longer valid, because the procedure is closed. So unfortunately, you cannot apply for this job. We kindly invite you to check the current recruitment procedures for vacant jobs.

Career Management

Call us at +31-70-3227630 or send an email to cv@courtesymasters.com should you need any assistance, also regarding to personal hospitality career management or consultancy.

Park Manager Montpellier

Published by Mrs. Larissa Zwart at
Job vacancy Park Manager (camping) via CourtesyMasters

Wil je een internationale ervaring opdoen en zowel persoonlijk als professioneel groeien? Voor een prachtig park in de omgeving van Montpellier, Zuid Frankrijk, zijn wij op zoek naar een zeer sociale en enthousiaste Park Manager | Management koppel (camping) die als geen ander weet hoe teams succesvol te maken en te zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Idealiter ben je nu een Department- of Assistent Manager binnen een leisure omgeving en klaar voor eindverantwoordelijkheid. Je bent al vloeiend in het Frans of hebt het snel bijgespijkerd om je te settelen en goed te integreren in de lokale omgeving.

Als Parkmanager ben je eigenlijk een ondernemer, eindverantwoordelijk voor een efficiënte bedrijfsvoering waarbij je continue gericht bent op de bezettingsgraad, overall parkkosten, inzet van personeel, relatiebeheer met lokale overheid, kwaliteit van dienstverlening en een optimale gastbeleving.

Een managementkoppel is ook meer dan welkom om te solliciteren.

Job Description Park Manager

De functie van parkmanager is zeer divers en voor dit park zal het verhogen van het kwaliteitsniveau richting een 5* product, met name de horeca, de prioriteit gaan zijn bij aanvang. Daarnaast zijn de verantwoordelijkheden en taken grofweg samen te vatten in:

  • Management: Je voert de dagelijkse leiding op het park en stuurt daarbij de diverse afdelingen aan: receptie, horeca, animatie, schoonmaak, technische dienst & groenvoorziening. Je stuurt op een optimale bezettingsgraad, bewaakt de begroting en je hebt aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je weet het personeel te motiveren en inspireren in het behalen van de door jou uitgezette koers. Je hebt veel contact met de andere parkmanagers en de medewerkers van het servicekantoor. Daarbij is er volop mogelijkheid om kennis en ervaringen met collega’s uit te wisselen. Van elkaar leren en elkaar helpen is hier de agenda.
  • Guest Services: Je bent de ambassadeur van het park en dat straal je uit richting onze gasten. Je gaat voor een optimale dienstverlening en onderneemt actie op de wensen en feedback van onze gasten. Een unieke vakantiebeleving is jouw streven in combinatie met veiligheid, rust en orde.
  • PR & Sales: Je zorgt voor een goede band met het lokale netwerk en onderhoudt contacten met gemeente, overheidsinstanties en bedrijfsleven. Je werkt actief samen met de lokale aanbieders van toeristische attracties (bijvoorbeeld buitensportbedrijven, grotten & kastelen). Hiervoor is het je eigen maken en bekend zijn met de Franse cultuur en gewoontes belangrijk.

Comments are closed.

 
Top