Closed Procedure

Unfortunately, this job vacancy procedure is closed.

The job offer and its original URL you are looking for is no longer valid, because the procedure is closed. So unfortunately, you cannot apply for this job. We kindly invite you to check the current recruitment procedures for vacant jobs.

Career Management

Call us at +31-70-3227630 or send an email to cv@courtesymasters.com should you need any assistance, also regarding to personal hospitality career management or consultancy.

Sales Manager

Published by Mrs. Larissa Zwart at
Job Sales Manager via CourtesyMasters

As knowledge of the Dutch language is required for this position Sales Manager Amsterdam, further details are published in Dutch. Bent u de enthousiaste Sales Professional met een passie voor de hotelindustrie? Wij zijn op zoek naar de ideale kandidaat die de positie van Sales Manager gaat bekleden binnen een jonge, dynamische hotelgroep met 11 hotels in Nederland. In deze rol als Sales Manager  beschikt u over de verantwoordelijkheid van uw eigen portfolio, met als doel de resultaten te maximaliseren voor de verschillende accounts, en daarmee draagt u bij aan de groei van totale organisatie.

Job Description

Het doel van de functie van Sales Manager functie is om uw eigen account portfolio uit te breiden, met een variatie in middelgrote en grote accounts. Met deze verantwoordelijkheid ondersteunt u de sales strategie en stelt u de hotels in de gelegenheid om hun targets te halen en het marktaandeel te vergroten. Als Sales Manager maakt u deel uit van een enthousiast sales team met acht collega’s en u rapporteert direct aan de Cluster Director of Sales.

De commerciële taken in deze functie van Sales Manager bestaan onder andere uit;

  • Relatiebeheer van middelgrote en grote bedrijven, het uitbreiden van uw portfolio door acquisitie
  • Opbouwen en onderhouden van sterke interne en externe relaties voor de lange termijn
  • Het activeren, uitdiepen en animeren van uw account portfolio, waarin u constant op zoek bent naar samenwerkingsmogelijkheden en het vergroten van de sales binnen verschillende segmenten.
  • Proactief benaderen voor betrokkenheid van General Managers voor het netwerken en relatiebeheer van belangrijke accounts.
  • Plannen ontwikkelen voor het benaderen van prospects en de follow-up hiervan in goede banen leiden.
  • Deelnemen aan sales blitzen, trade shows, workshops en sales trips.
  • In samenwerking met Revenue Management stelt u offertes en contracten op en onderhandellt u over prijzen.
  • Het opstellen van maandelijkse doelstellingen en cijfers voor de verschillende segmenten, analyseren van de maandelijkse rapportages over uw accounts.

Comments are closed.

 
 
Top