Closed Procedure

Unfortunately, this job vacancy procedure is closed.

The job offer and its original URL you are looking for is no longer valid, because the procedure is closed. So unfortunately, you cannot apply for this job. We kindly invite you to check the current recruitment procedures for vacant jobs.

Career Management

Call us at +31-70-3227630 or send an email to cv@courtesymasters.com should you need any assistance, also regarding to personal hospitality career management or consultancy.

Operations Manager (Leisure Parc)

Published by Mrs. Larissa Zwart at
Job vacancy Operations Manager (Leisure) via CourtesyMasters

Due to the fact this position requires extensive knowledge of the Dutch language, further details are posted in Dutch. Voor een succesvol recreatiepark in het midden van Nederland zijn wij op zoek naar een gedreven en inspirerende Operations Manager die de gehele bedrijfsvoering van het park op zich kan nemen. Hij of zij is het aanspreekpunt voor de gasten, waarborgt een perfect ontvangst en verblijf en zorgt voor een efficiënte aansturing van de afdelingen: technische dienst, front office, schoonmaak, F&B en Sales & Marketing. Als operationeel manager van het recreatiepark ben je gedreven de bezettingsgraad zo hoog mogelijk te brengen, een goed geoliede organisatie neer te zetten met hoge medewerkers- en gasttevredenheidscores.

Job Description

Jij bent een inspirerende, enthousiaste Operations Manager die precies weet wat er gaande is op het park. Alle werkzaamheden weet jij zelf tot in de puntjes te verzorgen ofwel effectief te delegeren. Je hebt de leiding over de outlets in het park, en zorgt samen met jouw team voor een onvergetelijk verblijf voor de gasten. Het opstellen van jaarplannen, evenals budgetten voor zowel inkoop, personeel en verkoop is jou niet vreeemd. Jij bent een echte gedreven hospitality professional die energie haalt uit het motiveren en aansturen van een team. Gasttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel. De ideale kandidaat voor deze functie heeft kennis van verblijfsrecreatie, rooms division, facilitaire dienstverlening en is zeer commercieel ingesteld. Je bent communicatief vaardig en bouwt waardevolle warme relaties op met medewerkers, collega’s, gasten en leveranciers. Daarnaast beschik je over vaardigheden als:

  • Planmatig en gestructureerd
  • Cijfermatig onderlegd, kunnen lezen, interpreteren en handelen op basis van de winst- en verliesrekening
  • Duidelijke en motiverende communicatie naar werknemers
  • Structuur aanbrengen, doorvoeren en ontwikkelen (ervaring in verandermanagement is een pré)
  • Sterk in het stellen van prioriteiten
  • Waarborgen en verhogen van algehele kwaliteit en duurzaamheid, waarin het totale team wordt meegenomen

Comments are closed.

 
 
Top